Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Cum a fost felicitat Dodon de ziua lui de naștere de către Putin, Medvedev, Lukașenko și Nazarbaev (DOC)

19 feb. 2018,, 11:21   Politică
10773 3

Se pare că ziua de naștere a președintelui Igor Dodon a fost una cu succes.

Acesta a primit mai multe mesaje de felicitare din partea oficialilor ruși, coreeni, beloruși, etc. Președintele a ținut să le mulțumească tuturor pentru felicitări prin intermediul rețelelor de socializare.

Astfel, una dinte cele mai mari bucurii pentru omagiat ar fi fost felicitarea președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, care i-a urat succese, sănătate și l-a numit părtinitor ar relației de prietenie dintre Rusia și Republica Moldova.

Totodată, Dodon a primit mesaje cu urări de bine din partea prim-ministrului rus Dmitri Medvedev, președintelui Republicii Belarus Alexandr Lukașenko, președintele Azerbaidjanului Ilham Aliev, patriarhul rus Kiril, politician chinez Xi Jinping și președintele Kazahstanului Nursultan Nazarbaev.


La rîndul lui, omagiatul a mulțumit pentru felicitări.

„Vă mulțumesc pentru miile de mesaje de felicitare primite ieri, de cuvintele bune la adresa familiei mele, de susținere. Vă promit ca nu vă voi dezamăgi”, a scris într-o postare pe Facebook Igor Dodon.

Ieri, președintele Igor Dodon și-a sărbătorit ziua de naștere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?