Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cu cine e gata să facă alianță PDM

26 feb. 2020,, 07:50   Politică
5086 1

Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) Nicolae Ciubuc spune că printre susținătorii formațiunii sînt atît cei care pledează pentru o alianță cu forțele politice de dreapta, cît și de stînga, însă partidul va face alianță doar cu cei care-i împărtășesc viziunile.

Parlamentarul a spus la emisiunea „Punctul pe Azi” de la „TVR Moldova” că electoratul este foarte divers și că sînt persoane care ar susține o alianță cu Partidul Socialiștilor, pe de o parte și cu Blocul ACUM, pe de altă parte.

„Noi nu am văzut intenții din partea partenerilor, fie de pe stînga, fie de pe dreapta. Noi vom pleda în continuare pentru comunicare și eventual pentru o alianță cu acei care vor dori să se asocieze și să acționeze cu PDM”, a declarat Nicolae Ciubuc.

Anterior, deputatul Andrian Candu, care a ieșit din PDM împreună cu alți cinci deputați, a declarat că, dacă se va ajunge la o coaliție cu Partidul Socialiștilor, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe ar urma să fie conduse de reprezentanți ai PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?