Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ciocoi, invitat la ședința fracțiunii PD

19 feb. 2020,, 07:50   Politică
2979 2

Ministrul Afacerilor Externe Aureliu Ciocoi este așteptat astăzi la ședința fracțiunii PDM, în contextul moțiunii de cenzură înregistrate de blocul ACUM împotriva acestuia.

„Noi îl învităm pe domnul ministru de Externe la noi la ședința fracțiunii, miercuri. O să intivăm și alți miniștri. L-am rugat pe domnul prim-ministru să îi preîntîmpine pe miniștri să se ocupe cu treabă și să facă mai puține declarații politice. Noi ne-am înțeles că Guvernul este unul tehnocrat și trebuie să fie mai puțin cu declarații și reacții la declarații”, a spus Dumitru Diacov pentru UNIMEDIA.

Invitația către Ciocoi a fost făcută la ședința de luni seara de la Parlament, la care au participat conducerea PD și PSRM, dar și Ion Chicu și Igor Dodon.

Deputatul a mai menționat că la ședință „s-au vorbit lucruri foarte pragmatice. S-au vorbit despre proiectele cu care vrea să vină Guvernul, ideile pe care vrea să le promoveze. Interesul a fost în primul rînd al nostru, fiindcă noi purtăm răspundere pentru Guvernul care a fost instalat inclusiv cu ajutorul nostru. Ne-am spus păsul, am spus propunerile noastre”.

Amintim că fracțiulile Platformei DA și PAS au înregistrat o moțiune simplă împotriva ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi, motivul fiind „declarațiile impertinente ale ministrului legate de evenimentele din 1992”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?