X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cine din PDM își permitea să se certe cu Plahotniuc? Răspunde Diacov (VIDEO)

26 ian. 2020,, 22:15   Politică
13815 0

Diferite partide politice adoptă hotărîri principiale în mod diferit. Cred că nu este un secret faptul că în PDM acest lucru a fost dificil. Puțini care îndrăzneau să se opună liderului de atunci.

Acest lucru a fost declarat în cadrul emisiunii „Glavnoe” cu Lilia Burachovschi de pe postul de televiziune TVC 21 de către Dumitru Diacov, președinte al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova, transmite enews.md

- Ați fost președintele de onoare, ați văzut ce se întîmplă și cum acest lucru este perceput în societate. Care este responsabilitatea Dvs. personală în această situație?

„Nu voi nega. În partide, în care se iau decizii fundamentale majore, desigur, toată lumea este responsabilă. Deși în diferite partide politice hotărîrile se adoptă în mod diferit. Cred că nu este un secret pentru Dvs. că în PDM acest lucru a fost dificil. Deși îmi este incomod să vorbesc despre asta, partidul știe că eu am fost unul dintre cei puțini care și-au permis să se certe cu liderul nostru de atunci. Mai mult, să se certe într-o situație dificilă”, a declarat Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?