X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cinci noi ambasadori în Moldova

20 sep. 2018,, 16:00   Politică
3151 0

Cinci noi ambasadori în Moldova au început oficial să-și îndeplinească atribuțiile după ce i-au prezentat scrisorile de acreditare șefului statului, informează Noi.md.

Astfel, președintele Igor Dodon, astăzi, în cadrul în cadrul unei ceremonii oficiale, a primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați: Angela Ganninger, ambasadoare a Republicii Federale Germania în Republica Moldova; Anna Lyberg, ambasadoare a Regatului Suediei în țara noastră; Fernando Manuel de Jesus Teles Fazendeiro, ambasadoare a Republicii Portugheze în țara noastră, cu reședința la București; Kęstutis Kudzmanas, ambasador al Republicii Lituania în Republica Moldova; Abdelhafiz Elawad Seedahmed Alfaki, ambasador al Republicii Sudan în Republica Moldova, cu reședința la Bucureşti.

În cadrul discuțiilor purtate cu fiecare ambasador, Dodon a reiterat interesul pentru dezvoltarea și intensificarea unor raporturi de colaborare eficiente cu statele pe care le reprezintă.

El și-a exprimat convingerea că acreditarea noilor ambasadori va da un nou impuls relațiilor diplomatice, economice și politice între statele reprezentate de ei.

Președintele le-a urat diplomaților succes în îndeplinirea mandatelor, asigurîndu-i de susținere deplină din partea instituției prezidențiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?