X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Chirtoacă, mustrat de Candu: Să-și ceară iertare în fața chișinăuienilor!

23 feb. 2018,, 11:21   Politică
3732 6

Dorin Chirtoacă trebuie să meargă la biserică, să pună o lumînare și să spună Tatăl nostru, a declarat spicherul Andrian Candu în cadrul unei emisiuni televizate, notează Noi.md.

El l-a criticat aspru pe fostul primar al capitalei pentru faptul că își permite să dea vina pe alții pentru eșecul înregistrat în cei 10 ani de mandat la conducerea Primăriei, timp în care, spune Candu, orașul a degradat complet.

„Ce înseamnă l-am distrus pe Chirtoacă? Ceea ce a făcut el la Primărie și în afara ei, în activitățile pe care le-am văzut, Plahotniuc le-a făcut? Noi am auzit aproape 10 ani despre mîna Moscovei, că e peste tot. Acest individ nu a lăsat decît mizerie în urma sa. Prin urmare, trebuie să-și ceară iertare în fața chișinăuienilor pentru 10 ani de administrare proastă a acestui oraș, pentru dezamăgirea mare, inclusiv a electoratului PL”, a comentat Candu.

Spicherul își amintește că acum 10-15 ani, Chișinăul era mult mai curat, iar serviciile municipale își făceau datoria.

„Eu, cînd eram mic, orașul ăsta se spăla, mergeau autocamioane speciale care spălau străzile. Cînd ultima dată ați văzut în 10 ani să fie așa ceva? Toată mizeria asta de gunoi în capitală e din cauza lui Plahotniuc? Sau construcțiile neautorizare care au apărut în stînga și în dreapta, sau parcurile ticsite cu gherete? Ar trebui să-i fie rușine acestui individ să blameze pe altcineva de toate relele care s-au întîmplat”, a conchis Andrian Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?