Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Chicu, despre integrarea europeană: "Mai puțin PR, mai puține întrevederi frățești.."

26 feb. 2020,, 14:32   Politică
3629 7

Calea Moldovei este integrarea europeană, însă politicienii trebuie s-o lase mai moale cu lozincile despre UE, or, anume sub aceste slogane, s-a furat miliardul și s-au pus bazele demolării țării noastre.

Opinia a fost exprimată de premierul Ion Chicu în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

“Moldova nu va renunța la interesele economice pe piețele răsăritene. Dar dacă este vorba despre integrare europeană, e firesc că noi acolo tindem. Altceva este că dacă noi umblăm cu lozinci mari despre integrare europeană și nu avem grijă să ne măturăm la poartă, noi nu doar în UE n-o să ajungem, noi degrabă o să ne împotmolim în gunoi”, a spus Ion Chicu.

Premierul este de părerea că politicienii de la Chișinău trebuie să uite de PR pe seama integrării europene și să se apuce de muncă.

“Incapacitatea de a gestiona lucrurile a fost acoperită, prea mult timp, cu lozinci despre integrare în UE. Să vedem ce s-a întîmplat în acești 10 ani, mai ales în 2010-2011, cînd integrarea europeană era totul. Atunci s-a pus baza jafului, iar lozinca UE era peste tot.


Mai bine mai puțin PR, mai puține întrevederi frățești, hai să lucrăm și o să vedeți că vom ajunge în UE mai repede”, a conchis premierul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?