Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Ce spun democrații despre lipsa lui Plahotniuc și Candu de la ședința Parlamentului

18 iun. 2019,, 11:28   Politică
4472 0

Deși au anunțat oficial că trec în opoziție, democrații Andrian Candu, Vladimir Plahotniuc lipsesc de la ședința Parlamentului care are loc în aceste clipe.

Întrebați unde se află și care-i motivul pentru care nu sînt prezenți la întrunire, colegii de partid ai acestora au ezitat să ofere multe detalii.

„Nici Șor și nici Plahotniuc nu au interdicții de a ieși din Republica Moldova. Libera circulație e prevăzută de către Constituție”, a spus ex-ministrul de Interne.

Întrebat dacă e adevărată informația precum că Plahotniuc a plecat din țară în timpul Consiliului Politic al partidului, din data de 14 iunie, Alexandru Jizdan a menționat că aceasta ar fi o minciună care încearcă să-l aducă pe liderul PD într-o ipostază „a unui om fricos”.

Totodată, Jizdan a spus că nu cunoaște unde se află Vlad Plahotniuc și dacă a revenit sau nu Candu de la Washington.


„E bine și e lîngă familia lui”, a răspuns Sîrbu după mai multe încercări de a evita contactul cu jurnaliștii.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvînt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la apel pentru a ne oferi mai multe detalii.

Precizăm că ieri, în cadrul unei emisiuni, Igor Dodon a declarat că Vlad Plahotniuc și Ilan Șor au plecat împreună din țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?