X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Avocatul poporului l-a vizitat pe Platon la închisoare

23 feb. 2019,, 14:27   Politică
5030 2

Ombudsmanul Mihail Cotorobai, împreună cu unii angajați ai instituției Avocatul Poporului, l-au vizitat astăzi pe deținutul Veaceslav Platon.

Reprezentanții Avocatului Poporului au reușit să intre în celula lui Platon și s-au convins că acesta nu a fost înjunghiat, așa cum s-a speculat în presă.

„Avocatul Poporului a întreprins astăzi o vizită inopinată la Penitenciarul nr. 13, după ce în presă au apărut informații că Veaceslav Platon ar fi fost înjunghiat. Am avut acces liber în penitenciar, iar întrevederea a avut loc chiar în celula lui Veaceslav Platon. Noi ne-au autosesizat după materialele apărute în mass-media”, a declarat pentru Ziarul Național șefa Direcţiei gestionarea și investigarea cererilor din cadrul instituției Avocatul Poporului, Ada Șimon.

Starea sa de sănătate este bună. Deținutul a spus că nu are careva pretenții, ci doar vrea ca mîine să-și exercite dreptul la vot”, a punctat Ada Șimon.

De menționat că, ieri, unul dintre avocații omului de afaceri, Alexandru Botnariuc, a declarat la „Jurnal TV” că Platon ar fi fost înjunghiat, iar informația ar fi primit-o rudele acestuia.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?