Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Astăzi este ultima zi în care se poate de înregistrat în cursa electorală

19 sep. 2019,, 09:40   Politică
1770 0

Astăzi, 19 septembrie, este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de primar sau consilier pentru alegerile locale din 20 octombrie 2019, informează Comisia Electorală Centrală (CEC).

Tot azi este și ultima zi cînd pot fi desemnați candidații la funcția de deputat în cele patru circumscripții electorale uninominale (nr. 17, 33, 48 și 50), unde vor avea loc alegeri parlamentare noi.

„În această zi, se încheie și activitatea grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat și expiră termenul de colectare a semnăturilor”, menționează reprezentanții CEC într-un comunicat.

Candidații care vor merge azi să se înregistreze în cursa electorală vor aștepta răspunsul de la Consiliul electoral de circumscripție în termen de cel mult șapte zile. Candidații la funcțiile de primari pot începe campania electorală imediat ce au fost înregistrați, iar pentru cei care participă la alegerile parlamentare noi campania electorală începe mîine, 20 septembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?