X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Trump și-a transmis afacerile feciorilor săi

14 dec. 2016,, 00:00   Externe
3517 0
Трамп передал бизнес своим сыновьям
Foto: celebintel.com

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat că după investirea în funcția de șef al statului afacerile lui vor fi gestionate de feciorii săi Donald și Eric.


Trump a promis să transmită administrarea afacerilor pînă la inaugurarea sa în funcție. „Chiar dacă legea nu mă obligă, voi ceda afaceriele mele pînă la 20 ianuarie (ziua inaugurării oficiale a lui Trump), pentru a mă axa în totalitate pe președinție”, a scris Trump pe rețelele de socializare. Politicianul a precizat că afacerile lui vor fi gestionate de feciori și top manageri. Pe perioada mandatului de președinte a lui Trump nu vor fi operate niciun fel de tranzacții cu afacerile acestuia.

Donald Trump își estimează averea la peste 10 miliarde de dolari, cu toate că această cifră a fost contestată de experți. Organizațiile care au analizat finanțele miliardarului au ajuns la concluzii diferite. Astfel, revista „Forbes” a estimat avearea lui Trump la 4,5 mld. dolari, compania „Wealth-X” – la 4,4 mld. dolari, iar „Bloomberg” consideră că omul de afaceri are o avere de doar 2,9 mld. dolari. Trump infirmă aceste aprecieri, declarînd că are mult mai mulți bani.

Donald Trump a preluat imperiul de afaceri al tatălui său în anul 1979. În anul 1999 el a construit renumitul său edificiu – Trump Tower cu 68 de etaje din New York. Ulterior, au urmat și alte proiecte care poartă numele lui Trump: Trump World Tower, Trump International Hotel etc.

Donald Trump a investit și în rețele de hoteluri și cazinouri, însă a falimentat de patru ori în acest domeniu, notează BBC Russian.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?