X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Duminică, în Chişinău va avea loc Maratonul de Crăciun

13 dec. 2016,, 13:15   Societate
1744 0
В Кишиневе пройдет рождественский забег
Foto: sputnik.md

Duminică, în centrul Chişinăului va avea loc "Maratonul de Crăciun 2016" – o cursă costumată pentru întreaga familie, care are drept scop de a promova modul de viaţă sănătos, dar şi de a petrece vesel timpul împreună cu familia şi prietenii.


La cursă poate participa orice doritor. Singura condiţie este deţinerea unui costum de carnaval, a unei măşti sau a unei cuşme de Crăciun. Doritorii trebuie să se înregistreze pe site-ul craciun.md sau la locul desfăşurării maratonului, în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Evenimentul este o cursă necompetitivă, în cadrul căreia poate fi depăşită distanța de 3 km într-o oră, pentru a aduna un număr cît mai mare de cadouri. Fiecare participant va primi un pachet cu un număr, căciuliţă de sărbătoare şi o cutie pentru cadouri.

Maratonul se va întinde din PMAN pînă la strada Ismail şi retur. Taxa de participare la maraton este de 50 de lei. Banii colectaţi vor fi donaţi pentru tratamentul unui copil. Evenimentul este organizat de Sporter.md şi Mama.md. Detalii aflaţi la numărul de telefon 079996953.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?