Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Krasnoselski despre victoria în alegerile din Trasnistria

12 dec. 2016,, 17:12   Politică
3791 2

Foto: sputnik.md

Cîștigătorul alegerilor din Transnistria, Vadim Krasnoselski, a menționat în dialogul cu jurnalistul Sputnik că se aștepta să cîștige alegerile pentru funcția de lider al regiunii, însă a dorit să afle care este opinia popului transnistrean.

„Eu nu am făcut presupuneri, nu am anticipat, ci am muncit pentru viitorul rezultat și am așteptat părerea poporului transnistrean. Aceasta este alegerea poporului transnistrean, iar eu accept decizia sa", a menționat Krasnoselski.

Potrivit acestuia, pregătindu-se de alegeri, el era sigur de victorie.


„Desigur. Nici nu putea fi altfel. Pentru asta am muncit, Eu sînt sportiv. Cînd sportivii se întrec, cînd se aliniază la start, care este scopul lor? Victoria. Și ei contează pe victorie", a spus politicianul.

La întrebarea dacă se simte un învingător, acesta a răspuns că nu este cuprins de euforia victoriei.

„Nu sînt cuprins de euforie. Știu că este vorba de muncă și o mare responsabilitate, iar această sarcină reduce euforia practic la zero", a spus Krasnoselski.

Conform datelor CEC al Trannistriei, la alegerile pentru funcția de șef al regiunii transnistrene Vadim Krasnoselski a acumulat 62,3% din voturile alegătorilor, devansînd-i considerabil pe concurenții săi, inclusiv pe actualul lider al regiunii, Evgheni Șevciuk (27,38%).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?