Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

În Transnistria au fost intensificate măsurile de siguranţă

7 dec. 2016,, 16:00   Societate
2062 0
В Приднестровье усилили меры по обеспечению безопасности
Foto: novostipmr.com

În ajunul alegerilor prezidenţiale din 11 decembrie, angajaţii Direcţiei migraţie din cadrul MAI al autoproclamatei RMN au trecut în regim intens de lucru.


Anunțul a fost făcut de către şeful-adjunct al Direcţiei, Alexandr Danici, într-o adresare către transnistreni. El a precizat că "la punctele de trecere a frontierei de stat a RMN a fost intensificat controlul migraţional".

"Rugăm să fiţi înţelegători faţă de măsurile întreprinse de organele de interne pentru a asigura menţinerea ordinii publice şi securitatea în republică", a spus el.

MAI aminteşte că a fost lansată o "linie fierbinte" la care pot fi anunţate încălcările comise în cadrul campaniei electorale. Cei care vor informa despre acţiuni de mituire a alegătorilor şi despre încălcări comise de membrii diferitor comisii responsabile de organizarea alegerilor vor primi recompensă.

Între timp, ieri, în Transnistria a început votarea anticipată pentru cei care, din motive obiective, nu vor putea participa duminică la alegeri. În prima zi de votare anticipată, 287 de alegători şi-au exercitat dreptul la vot: 94 – la Tiraspol, 50 – la Bender, 38 – la Grigoriopol, 36 – la Dubăsari, 6 – la Camenca, 26 – la Rîbniţa şi 37 – la Slobozia.

Votarea anticipată se desfăşoară la cererea scrisă a alegătorului. Comisia Electorală este obligată să asigure votul secret şi păstrarea buletinului de vot pînă la prezentarea rezultatelor votării.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?