Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Un suspect, de decesul tinerei fete din Strășeni, prins în România

6 dec. 2016,, 14:01   Societate
3235 1

Подозреваемый в убийстве девушки из Страшен задержан в Румынии
Foto: bloknot-moldova.md

Cazul unei minore de 14 ani din Strășeni, Republica Moldova, care a fost dată dispărută în ziua de 25 noiembrie, iar 4 zile mai târziu a fost găsită moartă, lovită în cap, nu s-a încheiat.


Se pare că unul dintre suspecți se ascunde în România.

UPDATE: Minorul de 17 ani, care a fugit în România, acum 10 zile, și este suspectat de omorul fetei de 14 ani din Strășeni, a fost prins în România. Șefa serviciului de presă al IGP, Natalia Bucur-Bandas, a confirmat informația pentru Unimedia.

O fată de 14 ani din Republica Moldova a dispărută în data de 25 noiembrie, după ce ieșise cu prietenii în oraș, iar patru zile mai târziu a fost găsită decedată, având lovituri la cap,provocate de un obiect greu.

Oamenii legii au interogat mai mulți prieteni de-ai tinerei, poliția identificând patru suspecți.

Doi dintre ei au primit mandat de arestare pentru 30 de zile, iar doi sunt încă în libertate. Unul are 13 ani și a fost lăsat în libertate, iar altul, de 17 ani, a dispărut și este căutat în continuare în România, unde spun anchetatorii că a fugit.

El este principalul suspect, dar potrivit procurorului din Strășeni, Alexandru Rață, nu s-a reușit localizarea tânărului, însă pe numele său a fost emis, scrie unimedia.info, un mandat de arestare pentru 30 de zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?