X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Năstase respinge acuzațiile lansate de Dodon

6 dec. 2016,, 12:34   Politică
5226 7

Foto: sputnik.md

Liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, califică drept absurde acuzațiile lui Igor Dodon cu privire la tergiversarea validării rezultatelor alegerilor, comunică NOI.md.


Potrivit lui Năstase, PAS și PDA reprezintă adevărata opoziție față de actuala guvernare.

„După minciunile elaborate și tirajate de instituțiile coordonatorului despre impedimentele lui Ali Baba și cei 30 000 de sirieni, a venit rîndul unei noi avalanșe de inepții la adresa adevăratei opoziții antioligarhice și diasporei, cărora li se cere socoteală pentru neputințele coordonate ale înfuriatului”, a comentat Năstase.

Igor Dodon i-a acuzat astăzi pe Andrei Năstase și Maia Sandu că fac jocul guvernării, tergiversînd intenționat validarea rezultatelor alegerilor prezidențiale, prin intermediul adresărilor în instanța de judecată. Potrivit lui, guvernarea actuală încearcă să promoveze în grabă mai multe proiecte antisociale pînă la accederea lui în funcția de șef de stat și depunerea jurămîntului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?