X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Noi încălcări ale regulilor de circulație, documentate în weekendul trecut

5 dec. 2016,, 15:37   Societate
2606 0
Foto: weradio.ro

Șoferii din întreaga țară continuă să încalce regulile de circulație, astfel încît doar pe parcursul ultimelor trei zile au fost documentate peste o mie de ilegalități, informează NOI.md.


Inspectorii de patrulare, pe parcursul ultimelor 72 de ore, au depistat 1191 de abateri de la Regulamentul circulației rutiere. Cele mai frecvente încălcări s-au dovedit a fi cele de nerespectare a indicatoarelor de semnalizare rutieră – 200 de cazuri, iar șofatul în stare de ebrietate a fost înregistrat în 48 de cazuri. Alți 43 de conducători auto au circulat neavînd cuplată centura de siguranță, iar 42 de șoferi au depășit limita de viteză.

Concomitent, în noaptea de 4 spre 5 decembrie, un șofer în stare de ebrietate din orașul Taraclia a ignorat cerințele legale ale angajaților Inspectoratului Național de Patrulare (INP) de a opri automobilul. La scurt timp acesta a fost blocat cu automobilul de serviciul INP și escortat la Inspectoratul de poliție Taraclia. Șoferul a refuzat să treacă testarea alcoolscopică.

Inspectoratul Național de Patrulare face apel la toți conducătorii auto să respecte regulile de circulație și pe colegii de trafic.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?