X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Messi, Ronaldo şi Griezmann, finaliştii pentru titlul de jucătorul anului

3 dec. 2016,, 01:00   Sport
2431 0
ФИФА назвала тройку претендентов на звание лучшего футболиста года
Foto: lenta.ru

Portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi francezul Antoine Griezmann (Atletico Madrid) sînt cei trei finalişti pentru titlul de jucătorul anului, a anunţat, vineri, FIFA, pe site-ul oficial.


Cei trei au fost preferaţii căpitanilor şi antrenorilor echipelor naţionale, ai reprezentanţilor mass-media şi fanilor de pe lista de 23 de jucători, anunţată în urmă cu o lună.

Cristiano Ronaldo a cîştigat în 2016 Liga Campionilor cu Real Madrid şi a fost cel mai bun marcator al LC, cu 16 reuşite. La nivel de naţională, Ronaldo a obţinut cu echipa Portugaliei trofeul Campionatului European.

Antoine Griezmann a ajuns în acest an cu echipa Franţei în finala Campionatului European, pierdută în faţa Portugaliei, şi în finala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid, pierdută în faţa formaţiei lui Ronaldo, Real Madrid.

Lionel Messi a cîştigat în 2016 campionatul şi Cupa Spaniei cu FC Barcelona. Cu echipa Argentinei, Messi a ajuns în finalaCopa America Centenario.

Cîştigătorul titlului de jucătorul anului va fi anunţat la gala FIFA din 9 ianuarie, la Zurich.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?