X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Excursie cu gust la compania „ROGOB”! Consumatorii au rămas impresionați de condițiile din fabrică (VIDEO) ©

30 noi. 2016,, 14:03   Business
1694 0
Foto: noi.md

Pe 25 noiembrie, compania „ROGOB” a organizat un tur în cadrul fabricii pentru doritorii care au vrut să descopere procesele de producție.


Vizitatorii au avut posibilitatea să se convingă de calitatea înaltă a cărnii utilizate în producerea mezelurilor, cât și de respectarea tuturor standartelor internaționale.

„Suntem deschiși pentru consumatorii noștri. Ne dorim ca consumatorul final să înțeleagă că este un produs sigur din punct de vedere al calității și igieniei în care acest produs se prepară”, a declarat Alexandru Novițchi, director operațional „ROGOB”.

Consumatorii au avut posibilitatea de a vizita toate secțiile de producere, pentru a se convinge de condițiile impecabile în care este fabricat produsul. Pentru început, vizitatorii au fost echipați cu haine speciale și au trecut printr-un proces de igienizare.



În secția de ambalare, vizitatorii au analizat tehnologiile moderne implementate de „ROGOB” și modalitatea de împachetare folosită pentru mai multe tipuri de mezeluri. „Este interesant, pentru că în magazine e una, dar cum se produce e cu totul diferit, e interesant”, a recunoscut una dintre vizitatoare.

„Mie mi-a plăcut foarte mult acest tur. Totul a fost la un nivel foarte înalt, la toate întrebările au fost răspunsuri”, a precizat Alina Boeștean, o altă vizitatoare.

După un tur prin secțiile fabricii „ROGOB”, vizitatorii au recunoscut că au rămas impresionați de calitatea producerii mezelurilor. „Mi-a plăcut extrem de mult excursia de astăzi, am aflat multe lucruri interesante despre procesele de producere, de la achiziționarea cărnii până la ceea ce avem pe masă. Igiena mi-a plăcut cel mai mult”, a subliniat Daniela.
„Întotdeauna te gândești poate este carne sau poate nu e natural. Am venit aici și am văzut că da - este din carne naturală. Sunt mai sigură pe ceea ce voi consuma”, a conchis Ana, o vizitatoare a turului.

Compania „ROGOB” SRL a fost fondată în anul 1997 şi este cea mai mare companie producătoare de mezeluri din Republica Moldova, unde activează circa 500 de persoane. Întreprinderea este amplasată în satul Goianul Nou.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?