Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ecaterina Cojocaru are un nou nume scenic (VIDEO)

30 noi. 2016,, 12:15   Showbiz
3734 0

Foto: facebook.com

Interpreta Ecaterina Cojocaru, cunoscută și în calitate de designer autohton, și-a schimbat numele scenic după ce a revenit din SUA, acolo unde a filmat un nou videoclip, informează NOI.md.

Ecaterina Cojocaru, acum alias Keya, a menționat în cadrul unei emisiuni televizate că s-a hotărît să-și schimbe numele deoarece numele ei de botez „a fost unul personal, dar pentru cariera muzicală trebuie să fie ceva nou”.

Interpreta a fost pentru două luni în SUA, acolo unde a îmbinat odihna cu munca, sărbătorindu-și ziua de naștere și filmînd noul videoclip pentru piesa „Socheerio”. Noua producție a fost filmată în mai multe zone a Floridei. „M-au fascinat acele locuri, filmam acolo unde ne opream, nu alegeam ceva anume. Am zis să facem un concept de vară de căldură, de fascinație pentru publicul moldovenesc”, a adăugat Keya.

Piesa a fost scrisă ceva timp în urmă și aparține unui autor din Belarus, cu care Keya preconizează să mai colaboreze în viitor. Iar pentru vara viitoare, interpreta își propune să revină în SUA, de unde preconizează să se întoarcă cu noutăți pentru fanii săi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?