Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce a spus Rogozin despre vizita lui Dodon la Moscova

29 noi. 2016,, 17:42   Politică
12721 8
Что сказал Рогозин о визите Додона в Москву?
Foto: thetimesnews.ru

Președintele ales, Igor Dodon, va efectua o vizită în Rusia la sfîrșitul anului.


Moscova speră că această vizită va constitui un prilej foarte important de continuare a dialogului conturat cu Chișinăul.

Acest fapt a fost remarcat de viceprim-ministrul Rusiei, Dmitri Rogozin, în cadrul celei de-a ХIV-a reuniuni a Comisiei interguvernamentale pentru cooperare economică între Rusia și Moldova desfășurate la Moscova, relatează NOI.md.

„Așteptăm, după cum am înțeles, la sfîrșitul acestui an vizita oficială a președintelui nou ales al Moldovei, dl Dodon”, a spus Dmitri Rogozin.

Potrivit TASS, vicepreședintele Guvernului FR și-a exprimat speranța că această vizita ar fi „un prilej foarte important, o ocazie pentru continuarea dialogului planificat”.

El a precizat că o serie de subiecte de actualitate de pe ordinea de zi a fost lăsată în mod intenționat pentru a fi discutată cu șeful republicii. Viceprim-ministrul Guvernului rus a spus că în cadrul ședinței Comisiei interguvernamentale în format restrîns părțile au convenit asupra unui plan de lucru pentru primul trimestru al anului viitor, adăugînd că pauza prelungită în relații necesită acum o activitate destul de intensă.

În final, Dmitri Rogozin a declarat că speră că pe viitor reuniunile Comisiei interguvernamentale bilaterale moldo-ruse vor avea loc în mod regulat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?