Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Usatîi îi cheamă la discuții pe Dodon și Năstase

28 noi. 2016,, 12:36   Politică
4986 9

Foto: noi.md

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, îi îndeamnă pe foștii săi parteneri de proteste să se așeze la masa de discuții, pentru a găsi soluții la cele mai actuale probleme, notează NOI.md.


Renato Usatîi a declarat că președintele ales, Igor Dodon, este deschis pentru cooperare cu forțele de opoziție extraparlamentare. În opinia lui, discuțiile ar trebui să se axeze pe cîteva subiecte: declanșarea alegerilor anticipate și numirea procurorului general.

„Astăzi trebuie să ne unim cu toții. Cred că noi, opoziția din afara Parlamentului – Partidul DA, Partidul Nostru, alte forțe politice sănătoase – trebuie să elaborăm acum o strategie bine gîndită, să punctăm și noi niște întrebări. Am auzit că Dodon este gata să discute cu opoziția extraparlamentară, să discutăm ce e cu alegerile anticipate, cu procurorul general și cu multe altele. Dacă o să începem să ne certăm dreapta cu stînga, iar o să fim divizați în proeuropeni, proruși, proromâni, n-o să obținem absolut nimic. Ăsta este jocul care îi convine lui Plahotniuc, de asta i-a și scos pe unioniști de cîteva ori”, a declarat Usatîi în cel mai recent mesaj video al său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?