X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Tverdohleb: Nu mă simt vinovată ca participantă la licitațiile trucate (VIDEO)

28 noi. 2016,, 10:17   Societate
4675 6

Foto: ipn.md

Șefa Direcției generale educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, nu se consideră vinovată în scandalul privind licitațiile trucate și alimentelor livrate în grădinițele din capitală, informează NOI.md.


Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb susține că există mai multe persoane implicate în aceste scheme frauduloase și nu trebuie să se dea vina doar pe un singur om.

„Nu vreau să mă apăr. Poate trebuiau niște controale mai mari. Știind că am nepoți, cum puteam să admit așa ceva?! Poate trebuia să depun mai mult efort, sînt interesată și de acele persoane care au fost interceptate. La oricare suspiciune, alimentele trebuiau restituite. Aceste probleme trebuiau rezolvate la nivel intern”, a afirmat Tverdohleb.
Sursa citată a menționat că urmează a fi create grupuri de părinți care să se implice activ în procesul de control al produselor alimentare din grădinițe.

„Nu la capitolul livrare a produselor alimentare am stabilit nereguli. Alte probleme sînt. Instituțiile nu sînt pregătite la nivel tehnic care să asigure unele alimente. La act nivel au fost discuțiile, dar nu la alimente alterate”, a explicat șefa Direcției.

„Nu mă simt vinovată ca participantă. Eu nu sînt vinovată în aceste chestii. Alimentația este nu doar problema direcțiilor de educație. Un om nu poate verifica totul. Dar ceea ce ține de mine vor fi persoane pedepsite foarte dur. Cînd se vor descifra acele interceptări, voi putea să știu sigur pe cine am să demit din funcție”, a conchis Tverdohleb.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?