Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Celebrul fotograf britanic David Hamilton, găsit mort în locuința sa din Paris

26 noi. 2016,, 17:00   Externe
2413 0
Celebrul fotograf britanic David Hamilton, găsit mort în locuința sa din Paris
Foto: lenta.ru

Controversatul fotograf britanic David Hamilton, în vîrstă de 83 de ani, a fost găsit mort, vineri seară, la domiciliul său din Paris, Franța, informează BBC News.


David a devenit cunoscut pentru fotografiile sale cu adolescente goaleși recent a fost acuzat de viol de către foste modele cu care a lucrat. Circumstanțele morții sale sînt încă necunoscute, însă presa vorbește despre o sinucidere. Echipele de intervenție au fost chemate la domiciliul său cu puțin timp după ora 20.30 (19.30 GMT) în sudul Parisului, însă l-au găsit inconștient.

Decesul a fost declarat o oră mai tîrziu, iar lîngă trupul fotografului au fost descoperite medicamente, a indicat o sursă apropiată dosarului.

El a negat că s-ar face vinovat de acuzațiile care i s-au adus și a spus că va depune plîngere pentru defăimare. „Sînt nevinovat și trebuie să fiu tratat ca atare”, a precizat el într-un comunicat transmis marți AFP.

În cartea sa „La consolation”, Flavie Flament a dezvăluit că a fost violată în urmă cu aproape 30 de ani de un fotograf cunoscut, al cărui nume nu l-a dezvăluit atunci.

După apariția cărții și alte femei au făcut declarații în presă că au avut aceeași soartă, sub acoperirea anonimatului.

Vedeta de televiziune a dezvăluit numele presupusului său agresor săptămîna trecută. „Bărbatul care m-a violat atunci cînd aveam 13 ani este David Hamilton”, a spus ea într-un interviu acordat L’Obs

Cu toate acestea, Flament s-a declarat devastată de vestea morții lui David, potrivit editorului ei Karina Hocine.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?