Cu pereți dărîmați și în dezordine. Așa arată celula în care a stat Veaceslav Platon

Cu pereți dărîmați și în dezordine. Așa arată celula în care a stat Veaceslav Platon
Cu pereți dărâmați și în dezordine. Așa arată celula în care a stat Veaceslav Platon
Foto: unimedia.info

Cu pereți dărâmați și în dezordine, așa arată celula din Penitenciarul nr. 13 din Chișinău în care s-a aflat Veaceslav Platon.


Imagini realizate cu camera ascunsă au fost publicate pe protv.md.

Persoana care a trimis imaginile video susţine că aşa arată celulă în care a fost plasat, iniţial, Veaceslav Platon atunci când a fost tranfersat din izolatorul CNA în Penitenciarul nr. 13.

Din imagini se vede că în celulă în care sunt plasate 4 paturi, un lavuar, dar şi o toaletă improvizată, este mare dezordine.

În luna septembrie, Platon a transmis prin intermediul avocaţilor o scrisoare în care s-a plâns de condiţiile de detenţie din Penitenciarul nr. 13.

UNIMEDIA amintește că Veaceslav Platon a fost reținut pe 25 iulie, la Kiev, după ce autoritățile de la Chișinău au emis un mandat de arest pe numele său în aceeași zi și a fost dat în căutare internațională.

Procuratura Anticorupţie îl acuză pe acesta că prin intermediul unor tranzacții ilegale ar fi scos din Republica Moldova peste 800 de milioane de lei. Pe de altă parte, avocații susțin că dosarul său ține de anumite tranzacții la o altă bancă comercială și că nu are nimic în comun cu furtul miliardului.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu5 comentari

Эмилит 27 noi. 2016,, 18:38

Мало платит Молдова. Компенсацию тем кто находился в изоляторе в нечеловеческих условиях вот давеча одному обязал европейский суд выплатить 3,5 тыс евро а другому 13 тыс здорово А что. Платят из своеготкармана из государственного. Здорово и это никогда не кончится политические заключённые выиграют в евросудах и опять Молдова выплатить пора кончать этот беспредел займитесь прокуроры судьи насущными делами не фабрикуйте это вам не делает чести

PVO 26 noi. 2016,, 22:38

адвокат, покажись докторам!

адвокат 26 noi. 2016,, 20:24
Deleted
адвокат 26 noi. 2016,, 20:10
Deleted
ко всем украинцам 26 noi. 2016,, 17:03

Сьогоднi в Украiнi день шанування пам"ятi жертв голодомору 1932-33 годiв радянських катiв-фашистiв.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load