Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

INP: Condu în siguranță, cei dragi te așteaptă acasă!

27 noi. 2016,, 13:00   Societate
1834 0

Foto: realitatea.md

Inspectoratul Național de Patrulare îi disciplinează pe conducătorii auto iresponsabili.


Astfel, pe 24 noiembrie au fost trase pe dreapta 406 autovehicule, dintre care 66 înregistrate în afara țării, informează NOI.md.

În cadrul operațiunii efectuate de către angajații Centrului Unic de Monitorizare și Coordonare (CUMC) al Inspectoratului Național de Patrulare (INP), au fost întocmite 16 procese-verbale, iar la 21 de conducători auto le-au fost înmînate citații privind prezentarea la CUMC al INP.

INP reamintește că șoferii care încalcă regulile de circulație trebuie să răspundă conform legii. În acest sens reprezentanții Inspectoratului întreprind frecvent măsuri de disciplinare, depistare și înștiințare a șoferilor care încalcă regulile de circulație rutieră.

La fel, INP menționează că respectarea regulilor de circulație rutieră și stima reciprocă față de ceilalți participanți la trafic asigură buna deplasare. Totodată, Instituția le solicită șoferilor să respecte limita de viteză, semnalele semaforului, să selecteze din timp banda de circulație corespunzătoare și să țină sub control starea tehnică a autovehiculului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?