X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Un producător mexican de ciment vrea să ajute la ridicarea zidului de frontieră promis de Trump

24 noi. 2016,, 21:00   Externe
1634 0
Un producător mexican de ciment vrea să ajute la ridicarea zidului de frontieră promis de Trump
Foto: mail.ru

Un producător mexican de ciment a anunţat că este pregătit să–și ofere serviciile președintelui ales american, Donald Trump, pentru a construi zidul de la granița dintre SUA și Mexic, pentru a pune capăt imigrației așa cum a promis republicanul în cadrul campaniei sale electorale, informează Reuters.


”Nu putem să fim pretenţioşi. Suntem un producător important în acea zonă şi trebuie să ne respectăm clienţii de pe ambele părţi ale frontierei”, a declarat directorul executiv al Grupo Cementos de Chihuahua (GCC), Enrique Escalante.

Campania republicană a promis ridicarea unui zid ”mare, frumos şi puternic” de-a lungul celor 3.200 de kilometri de graniţă comună pentru a opri imigraţia ilegală dinspre Mexic, sugerând că de aici vin doar traficanți de droguri și violatori. Donald Trump nu s-a sfiit să-i numească ”violatori şi criminali” pe imigranţii mexicani şi a susţinut că ridicarea zidului va fi finanţată de către Mexic.

Mai multe zone de graniţă sunt deja protejate de garduri înalte, iar o mare parte din graniţa americano-mexicană este de-a lungul râului Rio Grande

Escalante s-a declarat încântat de planurile miliardarului republican de a investi în industria energetică şi în infrastructura din Statele Unite.

”Pentru industria în care suntem, Trump este un candidat favorabil”, a precizat directorul GCC.

Cu toate acestea, Trump a declarat săptămâna trecută că o parte din graniţă ar putea să fie protejată de garduri cu sârmă ghimpată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?