Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Șapte medalii de aur pentru Moldova la Campionatul Mondial de Powerlifting (FOTO, VIDEO)

22 noi. 2016,, 17:45   Sport
3203 0
Успехи молдавских спортсменов на Чемпионате мира по пауэрлифтингу (ФОТО, ВИДЕО)
Foto: realitatea.md

Sportivii care au Reprezentat Republica Moldova la Campionatul Mondial de Powerlifting 2016 s-au întors în țară cu șapte medale de aur.


Totodată, aceștia au reușit să stabilească patru recorduri mondiale, a declarat Boris Volosatîi, președintele Federației de Powerlifting din Moldova, în cadrul unei conferințe de presă.

Campionatul a avut loc în orașul Riva del Garda, Italia. La competiții au participat 200 de sportivi din 14 țări ale lumii. Republica Moldova a fost reprezentată de nouă sportivi.

„Moldova a fost reprezentată de sportivi care au trecut prin campionatele naționale, trei au trecut fost supuși examenelor anti-doping și acum așteptam rezultatele. Vreau să precizezi rezultatelor câtorva sportivi: Adrian Streche și Sergiu Bîrsanu, deși toți merită laude”, a precizat Boris Volosatîi.

Totodată, președintele Federației de Powerlifting a declarat că Republica Moldova va depune o solicitare de a organiza anul viitor, în luna septembrie, Campionatul European de Powerlifting la Chișinău: „Până la data de 15 decembrie trebuie să prezentăm toate actele prin care să arătăm că putem organiza un Campionat European”, a precizat Volosatîi.
Menționăm că Campionatul Mondial de Powerlifting a fost organizat la Chișinău în anul 2014.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?