Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Atenție! Noi direcții de deplasare prin punctul de trecere „Palanca”

22 noi. 2016,, 15:29   Societate
3614 0

Atenție! Noi direcții de deplasare prin punctul de trecere „Palanca”
Foto: pan.md

Trecerea frontierei de stat prin punctul de trecere „Palanca–Maiaki-Udobnoe” va suferi modificări în perioada 10 decembrie 2016 – 1 iunie 2017, deoarece vor derula lucrările de reconstrucție a podului situat pe traseul Odessa-Reni, în proximitatea localității Palanca.


Astfel, urmare a unei întrevederi între polițiștii de frontieră și grănicerii ucraineni, desfășurată la nivel local, s-a decis ca în perioada vizată fluxul de călători, dar și mijloace de transport, să fie redirecţionat prin punctul de trecere Palanca-Udobnoe. De asemenea, un alt traseu este și cel mai apropiat punct de trecere Tudora-Starokazacie. Pentru a nu suprasolicita cele doia puncte, Serviciul Vamal vine cu rugămintea de a alege, din start, și alte direcții de deplasare spre Ucraina.

Totodată, în scopul susținerii călătorilor prin oferirea posibilității de a cunoaște situația, în timp real, în punctele de trecere nominalizate, dar și de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o nouă aplicație „TRAFIC ONLINE”. Aplicația pune la dispoziție informații privind media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru categoriile de mijloace de transport: autoturisme/autocare și camioane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?