Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

20 de specialişti vor fi pregătiți pentru promovarea exportului

12 noi. 2016,, 10:30   Economie
2393 0
Будет подготовлено 20 специалистов по продвижению экспорта
Foto: inmarkon.ru

Programul "Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii" anunţă concurs pentru pregătirea şi certificarea specialiştilor în promovarea exportului Moldovei.


Programul este finanţat de către Uniunea Europeană şi implementat de către Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD)în Moldova.

Surse din cadrul PNUD au că va fi selectat un grup de 20 persoane - cîte 10 de pe ambele maluri ale Nistrului, ce vor fi instruiţi şi vor obţine certificarea internaţională în domeniul tranzacţiilor de export. Instruirea şi certificarea se va face de către Institutul de Export (IOE) din Londra. Modalitatea de instruire pentru certificare va fi în formă de curs online, fiecare beneficiar fiind ghidat de un tutore din cadrul Institutului de Export cît şi de către tutorii locali.

Durata proiectului este de 10 luni, începînd din decembrie. Costul de instruire ajunge la 1655 euro şi este acoperit în proporţie de 90% din fondurile Uniunii Europene şi 10% fiind contribuţia proprie a beneficiarilor. Pentru a participa la program, candidaţii trebuie să aibă experienţă de muncă în domeniul exportului de cel puţin 1 an, să fie angajaţi ai companiilor exportatoare din RM sau care intenţionează să efectueze operaţiuni de export, sau activează în cadrul unei asociaţii profesioniste. De asemenea, ei trebuie să aibă studii superioare în domeniile economie, drept, tehnologie, să cunoască limba engleză la nivel mediu-avansat şi să prezinte scrisori de recomandare.

Candidaţii interesaţi sînt rugaţi să transmită CV-ul şi scrisorile de recomandare cu menţiunea "SMPÎ - Instruirea şi certificarea consultanţilor în domeniul exportului" pe adresa info@alternative.md. Termenul limită de depunere a aplicaţiilor este 16 noiembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?