Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Academia Sportului va apărea în premieră în Chișinău

11 noi. 2016,, 10:50   Sport
5041 0
Академия спорта – впервые в Кишинёве!
Foto: sportacadem.ru

Academia Sportului multifuncțională va fi deschisă pe 14 noiembrie în Chișinău.


Instituția va purta numele marcantului reprezentant al handbalului moldovenesc Anatolie Pervanciuc, informează NOI.md.

Fondatorii Academiei Sportului speră că instituția va atrage atenția părinților care doresc să-și trimită copii la o secție sportivă. „Copiii se vor putea ocupa în diferite secții sportive, iar adolescenții și maturii își vor putea perfecționa măestria sportivă. Crearea academiei ne va permite, de asemenea, să stabilim și să menținem relații strînse cu organizațiile sportive de profil de peste hotare”, le-a declarat jurnaliștilor Alexei Pervanciuc, care este unul din organizatori.

Feciorul renumitului reprezentant al handbalului moldovenesc a relatat și despre planurile organizării unor competiții internaționale în cadrul Academiei Sportului. „Aici pot fi organizate competiții la handbal, gimnastică ritmică, dansuri moderne și taekwondo. Planificăm să deschidem secții de box, kickboxing, futsal, volei și badminton. Aceasta va spori semnificativ interesul sportivilor străini față de țara noastră”, a menționat Alexei Pervanciuc.

Academia Sportului „Anatolie Pervanciuc” va fi deschisă pe 14 noiembrie la ora 10.00, în complexul sportiv „Sport Arena Alexia” (or. Chișinău, bul. Gagarin, 14).

Anatolie Pervanciuc a fost un marcant reprezentant al handbalului moldovenesc, pe parcursul mai multor ani a fost președintele echipei „Olimpus-85”. Anatolie Pervanciuc a murit în ianuarie curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?