Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Volvo dezvăluie informații referitoare la noile versiuni S90

10 noi. 2016,, 15:29   Ştiri Auto
3129 0

Фото: volvo

Producătorul auto Volvo Cars a prezentat versiunea nouă, produsă expres pentru China, a sedanului său S90, precum și modelul perfecționat expres S90 Excellence. Ambele automobile sunt adresate cumpărătorilor sedanurilor de clasă premium. Compania a dezvăluit informația privind noile versiuni S90 în ajunul primei demonstrații publice în salonul din Guangzhou (China).

Noul S90 va deveni cel mai luxos automobil de pe segmentul premium, produs vreo dată în China. Ambele versiuni vor fi produse la uzina Volvo Cars din Daging (China). Decizia demonstrează nivelul înalt al controlului asupra calității aplicat la toate uzinele companiei în conformitate cu strategia globală de producere Volvo.


«China va avea un rol important în strategia noastră globală. În anii următori uzinele noastre din China vor exporta produse de clasă mondială, ceea ce ne va permite să obținem, în a. 2020, vânzări anuale de 800 000 automobile», - spune Håkan Samuelsson, președinte și director general Volvo Car Group.

Grație Volvo automobilele de producție chineză au intrat pe piețele mondiale : în 2015 Volvo a fost primul dintre producătorii auto occidentali, care a exportat în SUA sedanul de lux produs în China S60 Inscription. Automobilul a obținut cel mai înalt rating de 5 stele, conform rezultatelor testării Direcției Naționale a securității circulației transportului auto din SUA (NHTSA).


Poziții ferme pe segmentul «premium»

Ambele versiuni S90 subliniază statutul Volvo de producător al automobilelor de lux.

«ÎN primul rând, S90 Excellence uimește prin lipsa scaunului pasagerului din față – l-a înlocuit concepția LoungeConsole. Este o soluție orientată spre managerii de top, care preferă automobile cu șofer personal. În timpul călătoriei ei au nevoie de spațiu pentru a munci sau a se relaxa. În al doilea rând, la decorul salonului noi utilizăm doar materiale de înaltă calitate, fapt care creează senzația unei ambianțe cu adevărat luxoase și relaxante », - povestește (Thomas Ingenlath, vicepreședinte-senior în probleme de design Volvo CarGroup.

S90 Excellence are multe soluții, chemate să sublinieze luxul din automobil: acoperișul panoramic impresionant, măsuțe de lucru pliante, portpahar cu funcția de răcire sau încălzire, suport reglabil pentru picioare și sistem de divertisment multimedia pentru muncă și odihnă. S90 Excellence oferă pasagerilor/spate un ecran tactil cu funcția de dirijare a diverselor sisteme, un frigider integrat și două pocale de cristal lucrate manual la compania suedeză Orrefors.
S90 va fi livrat cu motoarele pe benzină premiate în repetate rânduri T4 și T5, precum și cu T8 Twin Engine. Configurația hibridă asigură îmbinarea unică a forței cu posibilitatea de a circula doar cu electricitate, care permite utilizarea optimă a șasiului «Relaxed Confidence». Versiunea S90 Excellence se va completa doar cu hibridul T8 Twin Engine.

Noile automobile prima versiune vor fi dotate cu un set de soluții de securitate, inclusiv sistemul de depistare a animalelor mari, care intră în complexul unic City Safety, dar și sistemul Pilot Assist. Acesta funcționează la viteze de până la 130 km/h, fapt care îi permite șoferului să se relaxeze în timpul călătoriei. Fără a lua mâinile de pe volan, de altfel.

Noile modele Volvo 90 sunt echipate cu soluții de conectare a smartphone-ului. Aplicațiile integrate Apple CarPlay și Android Auto asigură accesul la funcțiile smartphone-ului , care vor putea fi dirijate prin display-ul mare central .

Ambele versiuni vor avea un sistem nou de control al calității aerului CleanZone. Acesta include purificarea ionică a aerului și un sistem de climatizare cu patru zone, care va monitoriza aerul livrat și-l va curăța de particulele mai mari de 2,5 microni.

Producerea noului S90 în China începe în noiembrie. Producerea S90 Excellence va începe în anul viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?