Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Meciul Georgia-Moldova va fi arbitrat de bulgari

10 noi. 2016,, 11:45   Sport
2797 0
Матч Грузия – Молдова рассудят болгары
Foto: football24.bg

Meciul din cadrul preliminariilor pentru CM-2018 dintre echipele naționale ale Georgiei și Moldovei va fi condus de o brigadă de arbitri din Bulgaria.


La centru partida va fi condusă de Georgi Kabakov, care anterior nu a arbitrat niciun meci din cadrul preliminariilor pentru campionatul mondial, informează NOI.md.

Kabakov va fi ajutat de conaționalii Martin Margaritov și Martin Venev, iar al patrulea arbitru Nicola Popov la fel este din Bulgaria.

Georgi Kabakov s-a nascut în anul 1986, în palmares are meciuri din Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele europene și mondiale de tineret.

Anterior conducerea FMF a anunțat numele celor 24 de fotbaliști convocați pentru meciul cu Georgia din cadrul preliminariilor pentru CM-2018. Din lot fac parte mai mulți jucători care au jucat în primele trei meciuri din actualul ciclu preliminar. Totodată, Andrei Cojocari și Alexandru Dedov nu vor putea juca din cauza cumului de cartonașe, iar Igor Armaș nu s-a recuperat după accidentarea din meciul cu Irlanda.

Amintim că în primele trei meciuri din cadrul preliminariilor pentru CM-2018 Moldova a suferit înfrîngeri (cu Țara Galilor, Serbia și Irlanda) și ocupă, deocamdată, ultimul loc în grupa „D”. Georgia a acumulat un punct și se află pe penultima poziție.

Meciul Georgia – Moldova va avea loc sîmbătă, 12 noiembrie, la Tbilisi, cu începere de la ora 19.00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?