Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

În Australia un crocodil a muşcat un turist

7 noi. 2016,, 21:00   Externe
3324 0

Крокодил в Австралии покусал упавшего на него туриста
Foto: lenta.ru

În Australia un crocodil de apă dulce l-a atacat pe un turist danez, după ce bărbatul a căzut peste animal, încercînd să-l fotografieze, comunică portalul Perth Now.


Incidentul a avut loc în districtul Kimberley, din vestul ţării. În timpul plimbării, Johnny Bonde a observat un crocodil cu lungimea de circa 2,5 metri, tolănit pe malul lacului. Bărbatul a hotărît să vină mai aproape ca să facă o fotografie a reptilei, dar a lunecat şi s-a prăbuşit chiar peste ea. Ca rezultat, crocodilul l-a muşcat pe danez.

Turistul a fost spitalizat cu răni adînci. Personal Bonde consideră incidentul drept rezultat al prostiei sale, menţionînd că doar el însuși este vinovat de cele întîmplate. Bărbatul se află în Australia mai mult de un an. Cazul cu reptila nu a influenţat asupra planurilor danezului de a se odihni în această ţară.

La începutul lunii octombrie s-a comunicat că un crocodil de apă dulce a atacat un băiat de 14 ani în districtul Kimberley (Australia de Vest). Copilul s-a ales cu două răni superficiale de la dinţii animalului de pradă la cot şi o tăietură pe abdomen.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?