Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Cîștigătorii turneului ”Centura Moldovei”

7 noi. 2016,, 17:00   Sport
2407 0

Foto: moldpres.md

Boxerii moldoveni Ion Stici (60 kg) și Ahmed Cemortan (69 kg) au devenit, în week-end, cîștigători ai turneului internațional ”Centura Moldovei”, rezervat tinerilor, care s-a desfășurat la Iași (România), relatează MOLDPRES.


Coechipierul Andrei Zaplitnîi (plus 91 kg) s-a clasat pe locul doi.

Toți premianții sînt elevi ai Școlii republicane specializate de box din Grimăncăuți (Briceni). Solicitat astăzi să comenteze rezultatele înregistrate, Antrenorul Emerit din localitate Petru Caduc a declarat pentru agenție că turneul a fost un test bun în vederea participării luna curentă la Campionatul Mondial de tineret de la Sankt Petersburg, care va demara pe 19 noiembrie.

”Avem o colaborare bună cu federația de profil din România. Participăm cu regularitate la asemenea turnee, pentru că-s foarte utile. Ele relevă pregătirea boxerilor tineri pentru marile competiții, scot în evidență lacunele din pregătirea lor, care urmează să fie lichidate”, a spus tehnicianul.

La turneul ”Centura Moldovei” au mai participat boxeri din Turcia, țara-gazdă, un grup de pugiliști din Tiraspol și Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?