Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Producătorii de fructe proaspete din Moldova, la expoziția INDAGRA FOOD

7 noi. 2016,, 13:15   Business
3059 1

Producătorii de fructe proaspete din Moldova, la expoziția INDAGRA FOOD
Foto : mail.ru

Producătorii moldoveni își promovează produsele pe plan internațional, participînd la unul dintre cele mai mari tîrguri din România pentru industria alimentară – INDAGRA FOOD.


Peste 10 producători și exportatori de fructe proaspete și procesatori agricoli din Moldova și-au expus producția și au stabilit noi contacte de afaceri. Participarea la acest eveniment a fost facilitată de PNUD prin intermediul unui proiect finanțat de Guvernul României.

Expoziția INDAGRA FOOD 2016 a avut loc între 2 și 6 noiembrie 2016, la București, fiind organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România.

„Proiectul nostru susține participarea producătorilor și exportatorilor moldoveni la expozițiile majore de fructe proaspete și procesate. Participarea la INDAGRA FOOD este absolut necesară pentru producătorii moldoveni care doresc să exporte pe piața românească și alte piețe din UE. În anul curent ne așteptăm la stabilirea și dezvoltarea de noi relații de afaceri, în special cu importanți comercianți cu amănuntul”, a menționat Dumitru Vasilescu, manager de proiecte la PNUD Moldova.

„Piața românească este probabil una dintre cele mai importanțe piețe UE pentru produsele proaspete din Moldova. Producătorii moldoveni care participă periodic la expoziții dispun de șanse bune de a stabili relații noi de afaceri, de a accesa piața de desfacere cu amănuntul, de a cunoaște evoluțiile noi în domeniul consumului și tehnologiilor”, a afirmat Iurie Fală, director executiv al Asociației „Moldova-Fruct”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?