X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

„Milsami” a înregistrat primul egal în acest campionat

7 noi. 2016,, 12:00   Sport
2909 0
«Милсами» впервые сыграл вничью в сезоне НД
Foto: facebook.com

„Milsami” (Orhei) a încheiat la egalitate meciul din etapa a 14-a a Diviziei Naționale împotriva chișinăuienilor de la „Dacia”.


Meciul s-a disputat la stadionul din Speea și s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Reprezentanții lui „Milsami” au declarat că au ratat victoria din cauza arbitrului partidei Piotr Stoianov, informează NOI.md.

Echipa din Orhei intenționează să solicite Comitetului de arbitri să-l sancționeze pe Stoianov și să-l suspendeze. Reprezentanții lui „Milsami” au înregistrat 18 erori comise de Piotr Stoianov în meciul cu „Dacia”, declarînd că arbitrul a influențat rezultatul partidei.

Jucătorul croat de la „Milsami” Igor Banovic a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize. Petru Racu a recepționat o minge după executarea unei lovituri libere și i-a pasat cu capul lui Banavic care l-a învins ușor pe portarul „dacilor” Dorian Railean. În repriza secundă s-au produs cîteva faze controversate în care arbitrul a fost de partea chișinăuienilor.

Potrivit reprezentanților lui „Milsami”, lovitura liberă după care „Dacia” a egalat a fost dictată gratuit. Cu toate acestea, jucătorul bulgar al „dacilor” Georgi Karaneychev a fructificat în gol după o centrare din lovitura liberă respectivă. „Milsami” a rămas în fruntea clasamentului, însă „Sheriff” s-a apropiat la doar două puncte. „Dacia” ocupă locul trei, avînd cu patru puncte mai puțin decît „Sheriff”.
600
La rîndul său, campioana în exercițiu a învins în deplasare FC „Ungheni” cu scorul de 2-1. Ricardinho a deschis scorul pentru tiraspoleni în minutul 25, însă atacantul gazdelor Ion Lăcustă a egalat în minutul 56. Golul victoriei a fost înscris cu șapte minute înainte de final de Eugen Rebenja.

„Zimbru” a învins pe teren propriu „Academia” cu scorul de 2-0. Au marcat Hugo Neto și Gheorghe Anton. „Zimbrii” ocupă locul cinci, avînd cu un singur punct mai puțin decît „Zarea”. Într-un alt meci „Petrocub” a reușit să obțină o victorie la Ternovca în fața celor de la „Dinamo-Auto”, scor 1-0. Meciul „Saxan” – „Speranța” a fost amînat pentru 9 noiembrie.

Meciurile etapei a 15-a vor avea loc pe 19 și 20 noiembrie. Pauza competițională se explică prin meciul din cadrul preliminariilor CM-2018 pe care naționala Moldovei îl va disputa pe 12 noiembrie la Tbilisi împotriva Georgiei. În acest timp mai multe echipe vor disputa meciuri amicale. Astfel, „Milsami” va juca un meci cu campioana Ucrainei „Dinamo” (Kiev), care evoluează și în grupele Ligii Campionilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?