X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Voronin: Voturile în turul II vor fi cumpărate

7 noi. 2016,, 11:16   Politică
8002 10

Voronin: Voturile în turul II vor fi cumpărate
Foto : noi.md

Liderul comuniștilor se arată convins că voturile alegătorilor în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale vor fi cumpărate.


Declarația a fost făcută de Vladimir Voronin astăzi, în cadrul mitingului organizat de PCRM cu ocazia aniversării a 99-a a revoluției din octombrie. Politicianul a susținut un discurs în fața simpatizanților formațiunii, în care s-a referit la situația politică actuală din Moldova, dar și la legitimitatea alegerilor prezidențiale din această toamnă.

„Actualii guvernanți nu au putut altfel decît pe calea loviturii de stat să-i înlăture pe comuniști de la putere și acest lucru le-a reușit. Și ce a urmat? Unde s-a mai văzut să fie furate miliarde, să fie furate și închise instituții bancare, să distrugă tot ce poate fi distrus? Agricultură nu avem, industrie nu avem. Totul a fost distrus, lichidat și cu ce scop? În genere, statalitatea țării a fost pusă în pericol. Oamenii sînt debusolați, iar în aceste condiții de sărăcire a poporului, oamenii sînt mai ușor de manipulat și pot fi cumpărate voturile lor la alegeri. Tot ce am observat pe 30 octombrie se va repeta și pe 13 noiembrie. Totul în țara asta se cumpără”, a menționat Voronin.

Politicianul a îndemnat oamenii să nu se lase divizați în aceste momente grele pentru țară. „Trebuie să ne unim forțele pentru a ține piept acestor uzurpatori, acestei nesimțiri democratice”, a conchis Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?