Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Jucătorii convocați la naționala Moldovei pentru meciul cu Georgia

4 noi. 2016,, 16:15   Sport
2865 0
Они сыграют за сборную Молдовы в матче с Грузией
Foto: sports.md

Antrenorul principal al naționalei Moldovei de fotbal, Igor Dobrovolschi, a anunțat jucătorii care au fost convocați pentru meciul din deplasare cu Georgia din cadrul preliminariilor CM-2018.


Potrivit serviciului de presă al Federației Moldovenești de Fotbal, Igor Dobrovolschi nu va putea miza pe trei fotbaliști care au evoluat în meciurile anterioare, informează NOI.md.

Astfel, pentru meciul cu Georgia au fost convocați următorii jucători: portari – Ilie Cebanu („Mordovia”, Rusia), Nicolae Calancea („CSU” Craiova, România), Stanislav Namașco („Levadiakos”, Grecia), Alexei Coșelev („Sheriff”); fundași – Alexandru Epureanu („Istanbul”, Turcia), Cătălin Carp („Viitorul”, România), Andrian Cașcaval („Luci-Energhia”, Rusia), Victor Golovatenco („Zarea”), Ion Jardan („Zimbru”), Veaceslav Posmac („Dacia”), Vitalie Bordian („Sheriff”), Vadim Bolohan, Petru Racu (ambii „Milsami”).

În linia mediană au fost convocați: Alexandru Gațcan („Rostov”, Rusia), Eugen Zasavițchi („Trakai”, Lituania), Maxim Mihalev („Zarea”), Gheorghe Andronic, Alexandru Antoniuc (ambii „Milsami”), Maxim Antoniuc („Academia”), Vladislav Ivanov („Sheriff”). În linia de atac în meciul de la Tbilisi ar putea juca Eugen Sidorenco („Milsami”), Dan Spătaru („Zimbru”), Igor Bugaev („Zarea”), Radu Gînsari („Sheriff”).

Totodată, Igor Dobrovolschi nu va putea miza pe Andrei Cojocari și Alexandru Dedov de la „Milsami”, care sînt suspendați pentru cumul de cartonașe, dar și pe Igor Armaș de la „Kuban” Krasnodar, care se recuperează după accidentarea din meciul cu Irlanda.


După trei meciuri din cadrul grupei preliminare „D”naționala Moldovei ocupă ultimul loc, fără niciun punct acumulat. Georgia se află pe penultimul loc cu un punct la activ.

Meciul Georgia – Moldova va avea loc pe 12 noiembrie la Tbilisi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?