X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Tînăra din Glodeni care a vrăjit jurații de la Next Star România (VIDEO)

4 noi. 2016,, 14:08   Showbiz
8829 3
Девушка из Глодянского района очаровала жюри конкурса Next Star в Румынии (ВИДЕО)
Foto: ea.md

Despre vocea fenomenală a lui Nancy Sandu vă povesteam încă la începutul lunii septembrie, atunci cînd vă prezentam primele încercări ale fetei din Petrunea,


Glodeni, de a se promova în spațiul virtual. Astăzi, talentata de 12 ani, care imită perfect vocea Andrei, a evoluat la cel mai important concurs de talente printre juniori, din România.

În prezentarea sa pentru concurs, Nancy recunoaște că adoră să fotografieze și să pozeze:

„De cînd eram mică, mama mă tot fotografia, ba în natură, ba pe la concerte Așa, fotografiatul a devenit o pasiune pentru mine. În ultima vreme, am adunat bani chiar pentru a-mi cumpăra un aparat profesional. Participînd la mai multe concursuri, am adunat încetișor, mai mulți ani la rînd.

Am și un frate, dar el cîntă la trompetă. Mama cîntă cu vocea, tata la fel, dar este și clapist. Ei m-au îndrumat să cînt cu vocea și la vioară. Buneii de pe linia mamei sînt conducători artistici la Casa de Cultură din satul Petrunea. Bunicul cîntă la acordeon. Străbunelul de pe linia tatălui a cîntat și el la trompetă.

Pentru evoluția sa în concursul de talente, Nancy a ales să cînte o piesă by Whitney Houston – „I Will Always Love You”. Ca să vreăjească în totalitate jurații, Nancy și-a scos și vioara din dotare, interpretînd un fragment din piesă la vioară. E clar de ce jurații au început să o aplaude încă de la începutul numărului artistic.

După evoluția ei, talentata concurentă își roagă fanii de peste Prut să o sprijine cu voturi.
Bravo, Nancy!
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?