Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Filat a votat pentru Maia Sandu

3 noi. 2016,, 09:20   Politică
4898 7

Filat a votat pentru Maia Sandu
Foto : elldor.info

Fostul prim-ministru Vlad Filat lasă de înțeles că a votat pentru Maia Sandu în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale.


Cînd a ieșit de la ședința de judecată de astăzi care a avut loc la Curtea de Apel, fostul premier a fost întrebat de jurnaliști pentru ce a votat.

După o scurtă pauză Vlad Filat a răspuns: „pentru cod galben”, or acesta este noul slogan al campaniei electorale a candidatului comun. Lucru anunțat de membrii Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de fostul ministru al Educației Maia Sandu, că lansează „cod galben de onestitate si integritate" și au rugat oamenii să poarte vestimentație și accesorii galbene pînă la cel de-al doilea tur.

Ținem să precizăm că și prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotiuc, a lăsat de înțeles într-o postare pe pagina sa de Facebook chiar în ziua alegerilor că a votat pentru Maia Sandu precizînd: Am votat pentru candidatul care nu are nevoie de sprijinul meu.

În acest context amintim că săptămîna trecută, candidatul PD - Marian Lupu - a ieşit într-o conferinţă de presă alături de Vlad Plahotniuc şi a anunţat că se retrage din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu.

În aceeaşi zi, liderul PAS a spus că nu are nevoie de sprijinul lui şi a catalogat decizia lui Lupu drept un „măr otrăvit". A doua zi, Maia Sandu a ieşit într-o conferinţă de presă şi a îndemnat electoratul mai multor partide, inclusiv a PD, să se consolideze în jurul ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?