Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Emil Caras a devenit antrenor al unui club de fotbal din Dubai

1 noi. 2016,, 14:00   Sport
3964 1
Эмиль Карас стал тренером футбольного клуба в Дубае
Foto: fckuban.ru

Specialistul moldovean Emil Caras face parte din stafful de antrenori al clubului de fotbal „Al Nasra”, actualmente condus de românul Dan Petrescu.


În acest mod, Emil Caras a urmat exemplul specialistului român şi s-a transferat de la clubul rus „Kuban” pe Peninsula Arabică. Potrivit informaţiei molfootball.com; Caras a participat deja la primul antrenament al echipei „Al Nasra”, comunică NOI.md.

Emil Caras îşi va continua activitatea sub conducerea antrenorului român Dan Petrescu, conlucrarea cu care durează din anul 2009. Detaliile contractului cu clubul din Emiratele Arabe Unite (EAU) deocamdată nu se comunică, dar se ştie deja că noul staff al tehnicienilor a început antrenamentele cu echipa din Dubai.

Echipa “Al Nasra” evoluează în Premier League a Campionatului EAU la fotbal, în care, după cinci tururi, se află pe poziţia a noua. Dan Petrescu l-a substituit în postul de antrenor principal pe specialistul sîrb Ivan Jovanovic, demis sîmbăta trecută, 29 octombrie, pentru rezultate slabe.

Caras are deja experienţă de muncă pe Peninsula Arabică. Încă în 2014 el, timp de jumătate de an, a făcut parte din stafful de antrenori al clubului “Al Arabi” din Qatar, pe care, de asemenea, l-a condus Dan Petrescu. Ambii antrenori, în afară de “Kuban” şi “Al Arabi”, au muncit în comun la “Alania” (Vladicavcaz), “Dinamo” (Moscova), clubul roman “Tîrgu-Mureş” şi “Jiangsu Suning” din China.

Emil Caras, în vîrstă de 48 de ani, anterior a condus cîteva cluburi din Divizia Naţională a Campionatului Moldovei la Fotbal – “Dacia” din capitală, FC “Tiraspol” şi “Olimpia” Bălţi (care ulterior a devenit “Zarea” – n.red.).

Ultimul loc de muncă al acestuia a fost clubul “Kuban” (Krasnodar), care, sub conducerea lui Dan Petrescu, în actualul sezon a repurtat doar trei victorii în 15 meciuri şi, la momentul plecării din club, la începutul lui octombrie, se afla pe poziţia 14 în Liga Naţională de fotbal (divizia a doua a campionatului Rusiei – red.).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?