Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon: Am dat peste cap toate pronosticurile

31 oct. 2016,, 14:19   Politică
12976 24

Foto: facebook.com

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, apreciază pozitiv rezultatele primului tur de scrutin și se arată convins că va deține victoria în turul II, informează NOI.md.


„Majoritatea sondajelor arătau o situație mult mai proastă. Am dat peste cap toate pronosticurile majorității așa-numiților analiști. V-am surprins și vă vom surprinde și mai departe. Primul tur a arătat clar că populația dorește o guvernare de stînga și este împotriva celor care au fost ultimii șapte ani la guvernare”, a comentat astăzi Dodon.

Totodată, socialistul a lansat un apel către susținătorii celorlalte partide de stînga, îndemnîndu-i să-și unească forțele în al doilea tur al alegerilor.

„Noi cu toții înțelegem că, dacă pe stînga avea să fie un singur candidat, victoria era asigurată. Dacă vom avea susținerea unor parteneri de stînga, victoria va fi de 60% la 40%. Haideți să ne unim forțele în fața amenințării comune”, a spus socialistul.

Igor Dodon a avut și un mesaj pentru contracandidatul său în aceste alegeri, liderul PAS, Maia Sandu.
„Stimată oponentă politică, pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri, încă nu ați crescut pentru ca să cîștigați lupta!”, a adăugat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?