X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Membrii trupei ABBA se reunesc după 30 de ani

27 oct. 2016,, 12:10   Externe
3164 0

Группа ABBA воссоединяется и возвращается с новым проектом
Foto: lenta.ru

Vești bune pentru fanii ABBA.


Celebra formație suedeză va concerta din nou, la 30 de ani de la destrămare, în cadrul unui proiect de divertisment digital, informează The Guardian.

Cei patru membri ai grupului ABBA, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, și-au dat acceptul să se reunească pentru o experienţă de divertisment digitală. Proiectul îşi propune să prezinte muzica ABBA unei noi generaţii de fani, care vor vedea şi asculta trupa într-un mod cu totul aparte. Albumele şi single-urile grupului s-au vîndut în aproape 400 de milioane de exemplare, în toată lumea. Trupa s-a destrămat în 1983.

Proiectul, care va implica realitatea virtuală şi inteligenţă artificială, a fost descris drept o „experienţă nouă de divertisment”.

Acesta va fi dezvoltată în colaborare cu managerul muzical Simon Fuller. „Explorăm o nouă lume tehnologică, care ne va permite să creăm noi forme de divertisment şi de conţinut pe care nu ni le-am fi imaginat vreodată anterior”, a declarat Fuller.

Detalii complete despre noul lor proiect vor fi anunţate în 2017, iar acesta va fi lansat în 2018. Cei patru membri ai grupului ABBA s-au reunit în iunie pentru un mic concert la Stockholm, după 30 de ani în care nu au mai cîntat împreună, pentru a sărbători cei 50 de ani de cînd Björn Ulvaeus (71 de ani) şi Benny Andersson( 69 de ani), s-au cunoscut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?