Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Moldindconbank aniversează 25 de ani de succes şi inovaţii! ©

25 oct. 2016,, 09:00   Business
2855 0



25 octombrie 2016
este o dată specială pentru Moldindconbank, zi în care Banca aniversează 25 de ani de succes şi inovaţii pe piaţa bancară în calitate de societate pe acţiuni.

Cu acest prilej Conducerea Băncii adresează felicitări tuturor cliențilorși angajaților săi, cu care împreună a reușit să înregistreze aceste realizări importante.

În prezent, Moldindconbank este unul din liderii sistemul bancar din Moldova, care deţine cea mai mare reţea bancară de subdiviziuni teritoriale (194 oficii) şi cea mai modernă reţea de bancomate (216 unităţi), inclusiv 43 bancomate multifuncționale Cash-In. Banca gestionează al doilea ca mărime volum de active - 15,1 mlrd lei (20,7% cota de piaţă), al doilea ca mărime portofoliu de credite – 7,8 mlrd lei (22,9% cota de piață) și al doilea ca mărime portofoliu de depozite – 11,6 mlrd lei (21,3% cota de piață), generând pentru primele 9 luni ale anului curent cel mai mare profit net de 394 mil lei, în raport cu băncile autohtone.

Moldindconbank - lider pe piaţa cardurilor bancaredin ţară cu peste 500 000 carduri puse în circulaţie, care oferă acces la cea mai mare gamă de servicii electronice de pe piaţa bancară. Performanțele înregistrate la capitolul cardurilor bancare au fost recunoscute de către experţii internaționali și pentru al doilea an consecutiv Moldindconbank a fost decernată cu titlul de „Cea mai inovativă Bancă din Moldova”.

În același timp, Moldindconbank este inclusă, ani la rând, în topul celor mai performante Bănci din Sud-Estul Europei – locul 78 conform clasamentului TOP 100 SEE-2016 şi în topul celor mai mari 200 Bănci din CSI, după RIA Rating (locul 152, avansând cu 13 poziții față de anul precedent).

Pentru dezvoltarea unei companii, dar și a unei țări per ansamblu, este nevoie de trei lucruri importante: competență, viteză și curaj – caracteristici pe care Moldindconbank le-a asumat cu succes. Pe parcursul celor 25 de Ani de activitate în calitate de Societate pe Acțiuni, Moldindconbank a făcut față tuturor provocărilor mediului economic, politic, social și de business. Aceste experiențe au făcut Banca mai încrezătoare și determinată în dezvoltarea mediului de afaceri autohton, în satisfacerea cerințelor clienților și în recunoașterea partenerilor internaționali.

Pe lângă activitatea financiară și asigurarea unui cadru sănătos pentru dezvoltarea economică a țării, Moldindconbank se implică activ în susținerea și promovarea numeroaselor proiecte social-culturale, cum ar fi: sponsorizarea de 24 de ani a Teatrului Naţional Mihai Eminescu, a Liceului Teoretic din mun. Chişinău „Minerva”, Şcoala Internat din or. Nisporeni, Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, Academia de Muzică şi Arte Plastice etc.

Moldindconbank ţine mult la fidelitatea clienților săi, fapt pentru care îi răsplăteşte permanent cu surprize şi premii de valoare, în cadrul a sute de campanii promoționale desfăşurate până în prezent.

Toate aceste performanțe și realizări se datorează mai întâi de toate celor peste 550 mii de clienți fideli și devotamentului a circa 1 500 de angajați profesioniști, care cot la cot au reușit să dezvolte o instituție bancară modernă, eficientă, inovativă și, în același timp, receptivă necesităților clienților și oportunităților contemporane.

***Moldindconbank și-a început activitatea financiar-bancară pe 1 iulie 1959, în calitate de filială a Stroibank din URSS, sarcina de bază fiind finanțarea construcțiilor obiectelor industriale, întreprinderilor complexului energetic și magistralelor de transport. La 25 octombrie 1991, Banca a fost reorganizată în Societate pe Acțiuni.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?