X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Plahotniuc: Numărătoarea inversă a început

24 oct. 2016,, 09:32   Politică
12356 10

Plahotniuc: Numărătoarea inversă a început
Foto : noi.md

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc se implică în rezolvarea unei alte probleme majore din societate.


Asta după ce a avertizat că va rezolva problema cu activitatea cazinourilor din țară , iar acum o zi acestea toate au fost închise. A doua problemă majoră , pe care Plahotniuc a spus că o vrea rezolvată este cea a consumului de droguri, care potrivit lui, este un fenomen care a ajuns la un nivel îngrijorător, deşi public nu se discută prea mult despre asta, relatează[ NOI.md

“Din păcate, acest fenomen este prezent tot mai tare şi în rîndul copiilor. Un adult care pune droguri la dispoziţia unui copil distruge o viaţă, deci devine un criminal şi trebuie tratat ca atare. La fel şi funcţionarii din instituţiile de stat care, în loc să combată această crimă, protejează aceste reţele de traficanţi de droguri: ei trebuie găsiţi şi puşi la puşcărie. Avem drame devastatoare – părinţi care află că au copii care consumă droguri deja de cîţiva ani, familii distruse, vieţi distruse, susține acesta.

Democratul are un mesaj pentru toți cei implicați în această activitate.

“Mesajul meu este clar: numărătoarea inversă a început, e doar o chestiune de timp pînă vor fi prinşi. De timp scurt. Acest subiect este pe agenda mea şi împreună cu colegii din coaliţia de guvernare şi instituţii, vom face tot ce e posibil pentru a opri acest fenomen, iar cei care au participat la dezvoltarea lui vor răspunde în faţa legii” a conchis Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?