Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Rompetrol Moldova își extinde reţeaua de distribuție ©

24 oct. 2016,, 09:00   Business
2082 1
Foto: noi.md

Rompetrol Moldova, companie locală de distributiea KMG International, a inaugurat o noua staţie Peco în Chisinău, pe strada Trandafirilor nr 24, fiind cea de-a 11 stație deschisă de la începutul anului 2016.


Lucrările de construcție au fost realizate în acord cu elementele definitorii ale conceptului de distribuție lansat de KMG International în România în 2013.

Stația dispune de magazin cu selecție bogată de produse alimentare și nealimentare si este dotată cu echipamente moderne, pompe rapide cu sisteme multimedia pentru a satisfice cerințele clienților şi un sistem modern de iluminat cu tehnologie led, care permite un consum redus de energie.

Clienţii pot beneficia de produse petroliere de calitate superioară: benzină Premium 95, benzină Efix 95, motorină Euro 5, motorină Efix, motorina Efix S55 și în scurt timp GPL, produse în cadrul rafinăriei Petromidia, cea mai mare rafinărie din Romania și una din cele mai moderne din sud-estul Europei.

Compania operează o rețea de 76 puncte de distribuție și are în plan deschiderea a încă două benzinării în perioada următoare.

În urma punerii în funcțiune a celor 11 stații din acest an Rompetrol Moldova a contribuit la crearea a 120 locuri de muncă.

Rompetrol Moldova este prezentă pe piața locală din 2002, având peste 700 de angajați. Este în topul celor mai mari importatori din Republica Moldova, precum și printre primii 3 distribuitori de carburanți pe segmentul de Retail al pieţei locale. De asemenea, este prima companie petrolieră din Republica Moldova care are implementat Sistemul Integrat de Managment cu standardele internaţionale ISO, obținând în 2012 certificarea pentru managementului calităţii ( ISO 9001:2008), mediului (ISO 14001:2004) şi a sănătăţii în muncă (ISO 18001:2007). Compania își sporeşte competitivitatea şi sustenabilitatea prin oferirea de produse de calitate clienţilor săi.

Compania are ca obiectiv continuarea extinderii rețelei și modernizarea stațiilor existente, inclusiv deschiderea de noi magazine în incinta stațiilor de alimentare, ceea ce va permite consolidarea poziției sale de lider pe piața Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?