Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Afiș cultural pentru 23 octombrie

23 oct. 2016,, 10:00   Afiș
2696 0

Foto: ziarulmetropoli.ro

Teatru
Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Licurici” pentru a urmări spectacolul „Motanul încălțat”, la Teatrul „Guguță” – la spectacolul „Cusut… cu ață albă”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Ziua de naștere al motanului Leopold”, iar la ora 12.00 la Teatrul „Luceafărul” – la spectacolul „Eliza și lebedele sălbatice”.


Teatrul „A.P. Cehov” invită la spectacolul „Trei vieți ale Isadorei Duncan”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Adam și Eva” se va juca la Teatrul „Luceafărul”, începînd cu ora 18.00.

Teatrul „Mihai Eminescu” va fi gazda spectacolului „Filumena Marturano sau divorț în stil italian”, care va începe la ora 18.00.

„Chirița în provincie” este spectacolul ce poate fi urmărit la Teatrul Eugene Ionesco”, începînd cu ora 18.30.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Inferno”, „#Selfie 69”, „Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi”, „Eroi în largul mării”, „Hoți de geniu”, „Berzele”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Istoria orașului Riga pe parcursul unui secol: din 1914 pînă în 2014”, „Davele Moldovei”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

La Muzeul Național de Artă se desfășoară expozițiile: „Ghenadie Jalbă”, „Antoine Irisse (1903-1957)”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală este gazda expozițiilor: „Tezaurul brodat cu har” și „Costumul tradițional german – patrimoniu identitar european”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?