Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Patru partide ar intra în componența viitorului parlament – sondaj

19 oct. 2016,, 15:11   Politică
5576 6

Patru partide ar intra în componența viitorului Parlament – sondaj
Foto : noi.md

PSRM, PAS, PD și platforma „DA” sînt partidele cotate cu cele mai mari șanse de accede în viitorul parlament, arată cel mai recent sondaj de opinie realizat de compania „Intellect Group”, notează NOI.md.


Astfel, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, circa 27% ar vota cu PSRM. Partidul Acțiune și Solidaritate ar acumula 14%; PD – 13,2%, platforma „DA” – circa 8%. La limita pragului electoral s-ar poziționa „Partidul Nostru” – cu 5,7 la sută. Nu ar trece pragul electoral PPEM, PCRM, „Partidul Șor”, PL și PLDM, arată rezultatele sondajului.

„PAS a crescut cu un procentaj destul de mare, fiind pe locul 2. Celelalte partide – PN, PCRM – sînt în continuare în scădere. Vedem că și PDA a scăzut în sondaje”, a punctat directorul companiei „Intellect Group”, Ian Lisnevschi.

Sondajul a fost realizat în perioada 10-16 octombrie curent, pe un eșantion de 910 persoane, marja de eroare maximală fiind de ± 3%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?