X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cum explică Lupu faptul că este huiduit

17 oct. 2016,, 15:37   Politică
6471 16

Foto: noi.md

Candidatul democraților la funcția de președinte, Marian Lupu, califică drept provocări protestele unor grupuri de persoane din timpul întîlnirilor sale cu alegătorii, notează NOI.md.


Lupu susține că aceste acțiuni sînt organizate de grupuri formate din cîte 3-7 persoane, iar în spatele lor ar asta oponenții săi politici.

"Este o vorbă în rusă care ar suna cam așa: «pîrjoalele aparte, muștele aparte». Trebuie să distingem lucrurile. Ne referim la acele grupuri mici de la 3 la 7 persoane, deloc spontane, bine organizate, care se aflau la intrarea în localuri și scandau strict cinci minute, nu mai mult. În mai multe teritorii, echipele PDM au confirmat că nici nu-i cunosc pe acești oameni, ei sînt aduși din alte regiuni", a explicat astăzi Lupu, fiind întrebat de jurnaliști care este atmosfera la întîlnirile cu alegătorii.

În opinia politicianului, asemenea acțiuni fac parte din retorica acestei campanii prezidențiale. Menționăm că în presă au apărut mai multe înregistrări video în care Marian Lupu este huiduit de cetățeni în timpul întrunirilor electorale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?